Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

22-01-2022

Kaartleesseizoen 2022

Voor het kaartleesseizoen van 2022 worden we nog steeds geconfronteerd met de maatregelen van de overheid. Net zoals de 2 voorgaande seizoenen is het de vraag welke ritten er gereden kunnen en mogen worden. Uiteraard streven we er naar om zoveel mogelijk ritten te gaan rijden binnen de gestelde regels. Houd daarom onze website (www.asvh.nl) goed in de gaten voor het laatste nieuws over het kaartlezen en de andere evenementen. De data voor de kaartleesritten die nu op de agenda staan zijn dus onder voorbehoud.
Nieuw dit seizoen zal zijn dat we niet meer op de gebruikelijke eerste dinsdag van de maand de ritten rijden, maar nu op de eerste donderdag van de maand. Dit is besloten omdat onze start en finishlocatie (Restaurant Noabers) niet meer open is op de dinsdag. Op de donderdagavond is iedereen weer welkom om vanaf 19.30 uur in te schrijven en de eerste equipe zal dan om 20.01 uur weer starten.
Het inschrijfgeld voor dit seizoen zal per rit worden betaald en bedraagt nog steeds € 5,- per equipe. Het startgeld zal bij het inschrijven op de donderdagavond worden geïnd.
We hopen ondanks alle onzekerheden toch weer een goed seizoen te hebben en zullen bij voldoende ritten deze weer laten meetellen voor een kampioenschap.

De kaartleescommissie van de ASVHTerug naar overzicht