Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Kaartlezen - Meedoen

Kaartleesseizoen 2021

Net zoals vele bedrijven, verenigingen en personen heeft de kaartleescommissie ook last van de corona pandemie. Nadat vorig jaar al een deel van de wedstrijden is afgelast, staan we nu voor dezelfde beslissing. Door de maatregelen die er nu gelden is het ook niet mogelijk om seizoen 2021 op een normale manier te starten.  

Omdat er nog geen zicht is op wanneer er versoepelingen mogelijk zijn heeft de commissie besloten om voorlopig geen ritten te plannen. Eén van de struikelblokken hierbij is de sluiting van de restaurants en horeca.  

Zodra de maatregelen het toelaten zullen we weer ritten inplannen en de deelnemers hierover informeren. Houd de website dus goed in de gaten hiervoor.  

Tot er weer reguliere ritten georganiseerd worden zijn wij wel benieuwd naar de mening van de deelnemers die regelmatig meedoen aan de ritten. Er is daarom een korte enquête gehouden onder deze deelnemers om samen te kijken wat de beste oplossingen zijn voor het nieuwe seizoen. Een van die oplossingen was het uitgeven van droogritten. De eerste droogrit van 2021 kun je hieronder downloaden tezamen met het reglement voor deze droogrit.

Met vriendelijke groeten,  

De ASVH Kaartleescommissie 


Download hier de droogrit van maart 2021

Rit uitgereden? Stuur je oplossing van de controles naar kaartlezen@asvh.nl