Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Kaartlezen - Meedoen

Kaartleesseizoen 2021

Na maanden slecht nieuws bij het kaartlezen kunnen we als commissie nu eindelijk wat positiever nieuws brengen. Door de aangekondigde versoepelingen is er weer meer mogelijk. Vooral de beëindiging van de avondklok maakt het weer mogelijk om onder strikte voorwaarden een fysieke kaartleesrit te organiseren.

Op dinsdagavond 11 mei willen we weer een rit organiseren die echt gereden kan worden. De datum 11 mei is gekozen omdat de week ervoor (de eerste dinsdag van de maand) de nationale dodenherdenking is. De rit zal starten en finishen vanuit de auto op de parkeerplaats achter Partycentrum Noabers in Hellendoorn. De deelnemers zullen daar 1 voor 1 starten op een van te voren afgesproken starttijd. Het reglement zal voor die tijd bekend worden gemaakt en bij de parkeerplaats zal een ‘drive through’ zijn om de routekaart en controlekaart in ontvangst te nemen vanuit de auto. Bij de finish wordt dan vanuit de auto de controlekaart weer in ontvangst genomen. De uitslag zal daarna snel volgen op de website van de ASVH. 

Om mee te doen aan deze rit moeten de equipes zich van te voren laten registreren via het inschrijfformulier hieronder of e-mail (kaartlezen@asvh.nl). De deelnemers krijgen dan een starttijd van de organisatie en worden verzocht dan aanwezig te zijn om de routekaart en controlekaart in ontvangst te nemen. Het is dus niet de bedoeling dat de equipes eerder komen of contact hebben met de andere equipes.

Als ASVH willen we de deelnemers erop wijzen dat we deze rit organiseren volgens de geldende regels van het RIVM. We verwachten ook dat deelnemers zich aan deze maatregelen houden voor, tijdens en na deze kaartleesrit.

Er kan zoals gebruikelijk gestart worden in 3 klassen (A, B en C-klasse) waarbij de beginnende kaartlezers in de C-klassen zullen starten. Meer informatie over deze rit en over het kaartlezen algemeen is terug onder het kopje reglementen

De kosten voor deze rit bedragen € 5,-, maar als er reeds betaald is voor het hele seizoen van 2020 dan is deelname gratis. De rit kan gereden worden door zowel leden als niet leden van de ASVH. Opgeven kan tot en met 10 mei. 

Met vriendelijke groeten,  

De ASVH Kaartleescommissie