Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Oefen Arctic Experience

Ter voorbereiding op de Arctic Experience 2022 organiseert het Organisatie Comité Arctic Experience een Oefenrit. Het doel van de oefenrit is om deelnemers kennis te laten maken met de organisatie en met de mede equipes. 

De Oefen Arctic Experience gaat 15 mei 2021 van start om 15:00 uur bij ’t Coopmanshuys dat centraal gelegen is in Aadorp. Dit restaurant wordt geëxploiteerd door Europarit deelnemer Bert Scharphof die voldoende expertise in huis heeft voor het organiseren van Drive Through  ritten. De kosten voor deelname zijn € 25 per equipe van 2 personen en hierin zijn ook enkele versnaperingen inbegrepen. Om deel te kunnen nemen kun je je opgeven per e-mail arcticexperience@asvh.nl, waarna een inschrijfformulier wordt toegestuurd. 

De systemen die tijdens deze rit gebruikt worden komen overeen met die van de Europarit, waaronder Bol-Pijl. We hebben een leuke route voor jullie voorbereid die we niemand willen onthouden. Daarom is de rit niet alleen voor deelnemers aan de Arctic Experience,  maar nodigen we  alle autosportliefhebbers uit om deel te nemen aan deze oefen Arctic Experience.