Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Oefen Arctic Experience

Ter voorbereiding op de Arctic Experience 2022 organiseert het Organisatie Comité Arctic Experience op vrijdag 22 oktober 2021 de Oefen Arctic Exeperience. Het doel van de oefenrit is om deelnemers kennis te laten maken met de organisatie en met de mede equipes.  Maar uiteraard zijn ook andere belangstellenden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de rit. 

De Oefen Arctic Experience gaat van start om 19:00 uur bij ’t Coopmanshuys. De inloop is vanaf 18:00 uur onder het genot van een lekker kop soep. De kosten voor deelname zijn € 25 per equipe van 2 personen en hierin zijn ook enkele versnaperingen inbegrepen. Om deel te kunnen nemen kan men zich opgeven per e-mail arcticexperience@asvh.nl, waarna een inschrijfformulier wordt toegestuurd.

De systemen die tijdens deze rit (en ook tijdens de Arctic Experience 2022 worden gebruikt) komen overeen met die van de Europarit, waaronder Bol-Pijl en kaartleestrajecten. Niet alleen deelnemers aan de Arctic kunnen deelnemen, maar ook autosporters die van kaartlezen houden zijn van harte welkom om deel te nemen en om de typische Arctic sfeer te proeven.