Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Terugblik

Op 7 juli 2019 ging vanaf Partycentrum Noabers in Hellendoorn de zomerrit van start. Dit jaar hadden Jolanda Legtenberg en Lucia van de Braak de route uitgezet met het bekende bol-pijl systeem. 

Toch was het soms goed opletten want niet alle vakjes stonden altijd in de juiste nummervolgorde. Als je dat dan niet gelijk ziet, kom je er soms pas na een paar situaties achter dat je een verkeerde routevolgorde aan het rijden bent en dat je moet omkeren. Daarna de zoekfoto's vinden, geeft gelijk het vertrouwen dat je “back in business” bent. 

Bij de veerpont van Olst is het even wachten om de IJssel over te kunnen steken en daarna gaan we over de Gelderse wegen verder.

In Beekbergen is de meldpost bij restaurant Foyer Riant. Op het ruime terras zoeken de deelnemers een plekje en is er gelegenheid om iets te drinken en te  eten. Een nieuwe controlekaart wordt uitgedeeld en er kan begonnen worden aan het tweede deel van de rit. 

Met behulp van het bol-pijl systeem en met soms wat extra bord informatie komen de deelnemers weer terug in Hellendoorn bij Partycentrum Noabers.

 Als alle controlekaarten zijn ingeleverd en nagekeken, worden de winnaars bekend gemaakt.