Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 

Nieuws update


Hellendoorn, 1 juli 2020

De ASVH Omloop 2020 gaat definitief DOOR! De deelnemers die ingeschreven hebben kunnen de betaling voldoen. Voor de twijfelaars er zijn nog enkele plaatsen (6) vrij dus beslis snel. 


Hellendoorn, 2 juni 2020

Omloop 2020 uitgezet, wij zijn er klaar voor


Hellendoorn, 20 mei 2020

Corona en de Omloop 

Hier weer wat nieuws omtrent de Omloop. Die zal dit jaar helaas geheel in het teken zal staan van het Coronavirus. Als alles mee zit gaan we gewoon zaterdag 12 september om 8 uur van start vanaf restaurant De Tonne in Hellendoorn. We gaan net als vorig jaar eerst weer een dik uur over de snelweg om dan in Drensteinfurt serieus aan de Omloop te beginnen. Vandaar richting naar het Lippetal waar we vast ergens bij een mooie meldingspost komen. Dan door naar de Briloner-Hochflache en richting het Rothaargebirge waar een korte pauze is en dan weer verder naar natuurpark Diemelsee om dan zo rond 17 uur te finishen bij Hotel Aspetera in Paderborn. Hier zullen we dan gaan genieten van een lekker buffet met aansluitend zoals altijd weer een gezellige avond. Maar het is dit jaar even afwachten hoe het allemaal zal gaan met de anderhalve meter afstand tot elkaar waar we ook onderweg mee te maken krijgen bij de meldingsposten. Hopelijk valt het allemaal een beetje mee.

Na een goede nachtrust gaan we zondagmorgen om 8 uur weer van start met de terugreis richting het Lippischerwald door naar de Leopoldshohe waar we een mooie meldingspost hebben gevonden, dan rijden we verder over allerlei soorten weggetjes waaronder een paar stukjes snelweg richting Nordhorn. We komen Nederland weer binnen door bij Lattrop de grens over te gaan en vervolgens door Oud Ootmarsum en dan naar de finish in Hellendoorn.

De inschrijving is geopend en vooralsnog gaat de Omloop door tenzij de ontwikkelingen omtrent het Corona gebeuren ons daarvan weerhouden.

Het inschrijfgeld voor ASVH-leden is 119 euro p.p. en niet-leden betalen 129 euro.p.p.

We hopen dit jaar op een maximale deelname omdat dit de eerste ASVH-toertocht van het jaar kan zijn. Dus schrijf snel in want vol is vol.

Elders op de website vinden jullie het inschrijfformulier.

Helaas hebben jullie dit jaar geen Oefenrit gehad door het Corona gebeuren maar we weten zeker dat jullie goed voorbereid aan de start verschijnen dus veel succes.