Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

29-11-2019

Noabers Rit – 3-12-19

Dinsdagavond 3 december wordt de laatste ASVH kaartleeswedstrijd gehouden van het seizoen 2019 voor de auto- en kaartlees- liefhebbers. Deze keer staat de ‘Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers rit’ op het programma.

Traditiegetrouw is de rit van december een bol-pijl rit. Bij deze rit is het de bedoeling dat aan de hand van situatieschetsen een route te rijden. Onderweg zullen er controles staan waarmee er een klassement wordt gemaakt. Het volledige reglement voor deze rit zal is te vinden onder het kopje kaartlezen -> rit reglement.

Dit jaar zal er voor de meest regelmatige equipe een extra prijs zijn. Vanaf 2019 zal er bij de decemberrit namelijk ook gestreden worden om de “Gerrit Schutten Wisselbeker“. De equipe die over de hele rit gezien de nauwkeurigste doorkomsttijden heeft zal deze beker in ontvangst mogen nemen.

Deelname staat open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende. Er wordt gestart in 3 klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B en C-klasse starten.

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant “Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers” aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca 21.30 uur terug worden verwacht.



Terug naar overzicht