Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn
 


 

Het laatste nieuws


Terug naar overzicht

19-03-2021

Update kaartlees seizoen 2021

Inmiddels zijn we al weer halverwege in maart en hadden we eigenlijk al 2 ritten moeten rijden voor het kampioenschap van 2021. Helaas is dit door de maatregelen van het kabinet niet mogelijk op de vertrouwde wijze. De kaartleescommissie is uiteraard wel aan het kijken naar mogelijkheden binnen de huidige maatregelen. Vooral de sluiting van de horeca en de avondklok zijn de grootste struikelblokken.
De avondklok is nu verlegd tot 30 maart en daarom is het niet mogelijk om in maart een rit te rijden op de eerste dinsdagavond. De commissie heeft daarom besloten om eerst een droogrit uit te zetten. Ook de rit van april zal een droogrit worden omdat er nog geen duidelijkheid is wanneer er versoepelingen komen en de toename in besmettingen op dit moment. Deze ritten zijn vanuit huis worden te maken en de oplossing kan via de e-mail doorgestuurd worden. De rit van maart is nu te vinden de website van de ASVH met natuurlijk daarbij het reglement.
Zoals het er nu voor staat verwachten we in mei een rit organiseren met de auto waarbij de deelnemers vanuit de auto starten en finishen. Bij de start zal de routekaart en controlekaart uitgereikt worden. Bij de finish wordt de controlekaart ingenomen waarna de uitslag binnen een paar dagen op de website vermeld zal worden.

 _GS_5397.JPG


Terug naar overzicht